Pleje og brug af Golden Eagle smykker

Smykker med sten kan blive beskadiget af vand og den alkohol som der ofte er i parfume, creme og øvrige personlige plejeprodukter. Vi anbefaler derfor at der ikke bades med smykkerne. Ligeledes henledes opmærksomheden på, at eventuelle cremer er trukket ind i huden, inden du tager dit smykke på.

Den svovl, som vi alle har i vores sved, kan være medvirkende til, at sten og øvrige materialer som dit smykke er skabt med, vil miste deres glans og kraft. Vi anbefaler derfor, at du tager dit smykke af når du sover og ligeledes når du dyrker sport.

Alle sten kan ”renses og oplades” med ny energi. Dette kan nemt gøres ved at lægge dit smykke i vindueskarmen på en solskinsdag eller i lyset fra månen ved fuldmåne. Vi anbefaler at du ”oplader og renser” dit smykke, mindst en gang om måneden. På denne måde vil du bevare optimal energi i dine sten.

Back to Basic og Nature kollektionerne er begge skabt med lædersnor. Snoren kan ikke tåle at blive revet voldsom i, og vi anbefaler derfor, at holde tæt på de 2 punkter som skal trækkes fra hinanden, eksempelvis når du skal åbne og lukke smykket. Vores anbefaling om dagligt brug, bad, sport etc., som ovenstående.

Er dit nye smykke et Silk Ribbon er vores anbefaling om dagligt brug, bad, sport etc., som ovenstående . Dette skyldes at dit Silk Ribbon er håndfarvet silke som kan miste sin farve med tiden, hvis det ikke holdes væk fra vand. Silk Ribbon har et vedhæng af tibetansk guld eller sølv. Idet der ikke er tale om ægte guld eller sølv, kan det ikke forventes at farven i vedhænget forbliver den samme, da det vil oxidere med tiden.

Alle smykker er håndlavede fra eget smykkeværksted. Der kan derfor være farveforskelle i de sten og krystaller som vi bruger i produktionen.

Hvis du har lyst til at dele et billede af dit smykke eller fortælling om dine oplevelser om energierne i dit smykke, så vil det glæde os at modtage en mail fra dig på shaman@goldeneagle.life.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.