Soul Support Session

De fleste mennesker undervurderer hvad de er, og overvurderer hvad de ikke er!

En klassisk Golden Eagle Soul Support session er en samtale, hvor du bliver set som det du er; sjæl og energetisk væsen i et kærligt univers, i stedet for omgivelsernes forventninger og billeder af, hvad du skal være. Din vibration er din vigtigste valuta for du “bytter” med det, som vibrerer på samme frekvens. Har du eksempelvis overbevisninger om, at du ikke er god nok, vil du tiltrække mennesker, situationer og omstændigheder, som vil bekræfte dig i denne overbevisning. Det er naturens lov er, at lige tiltrækker lige.

Så har du noget i dit liv, som du ikke ønsker, er det din vibration du skal justerer, og det kan være næsten umuligt at se selv.

Med en Soul Support Session får du sat spot på de tankemønstre (bevidste som ubevidste), som du har, idet det er dine tanker som skaber dine følelser og dermed din vibration. Du får en større forståelse for det du er, det du tiltrækker med nuværende vibration, og hvordan du kan lave de nødvendige ændringer.

Du kan ikke se dig selv uden at bruge et spejl – et fysisk spejl, for dit fysiske udseende. Jeg ser alt det du er, på et “ikke-fysisk” niveau - det som de fleste mennesker undervurderer betydningen af.

Du kan blive i dine vante og trygge omgivelser, da sessionen afholdes online – via Skype eller facetime. Det giver dig den optimale tryghed og største effekt ved så personlig en transformation, som en Soul Support Session er.

Sessionens varighed er 1 time. Når du har købt din Soul Support Session i shoppen, vil du modtage en mail fra mig med forslag til tidspunktet for din session.

Der findes ingen fejl! Kun feedback på den energi vi er!

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig her.

 

Kærligst

Malue

NB: Afbud skal ske på sms til 51 780 780 senest 24 timer inden aftalte tid.

 
Soul support session