UDTALELSER - SESSIONS

Kære Malue

Du skal have et kæmpestort TAK fra mig for vores session sammen.

Din evne til at se ind i et menneskes ubalancer er utrolig stærk. Jeg følte mig virkelig SET, nærmest nøgen, når du kiggede på mig på den måde du gjorde. Flere gange undervejs følte jeg mig ramt i vores samtale, men jeg vidste også, at du ramte fuldstændig plet. Dine ord har jeg taget med mig, jeg har rettet til og arbejder stadig på at holde fast i den energi, vi snakkede om. Det er ikke let, men det er udvikling jo ikke :)  Af hjertet tak!

Smil fra Suezanna ZenaniSå mange års fastlåsthed, og alt hvad der skulle til var et soul support forløb hos Malue. Hvilken lettelse. Af hjertet tak.

Sofie Hansen

For 2 uger siden havde jeg en session med Malue Montclairre Ignez!

Du ved en af de der oplevelser hvor du går derfra med rødderne dybere i jorden og vingerne foldet HELT ud!

Jeg afsluttede sessionen med klarhed i sindet, lethed om hjertet og en dybere forståelse af mig selv! Og oven i alt det, to smykker rigere!

Et til halsen som jeg ikke har taget af siden (og aldrig kommer til! Jeg knus elsker det) og et til håndleddet! Med granat, der afbalancere mit feminine og maskuline (havde jeg seriøst brug for !)

Shit jeg har altid elsket sten og været meget sensitiv over for deres energi og de her to smykker har SIMPELTHEN givet mig power og klarhed som aldrig før. Malue ved mega meget om stenenes betydning og vælger ud fra hvor man er i sit liv og hvad der vil støtte en bedst!

Hvor sejt er det lige!?

Jeg har allerede fået mange komplimenter for dem og jeg kan med det varmeste hjerte anbefale dig at tage kontakt til Malue hvis du står et sted i dit liv hvor du ikke ved hvilken vej du skal gå! Hun giver også clavoriance hvis du ikke ønsker smykker! Hun var spot on med alt, og det har jeg altså aldrig oplevet før!

Hun er ren magi 🌟

Det her indlæg er ikke sponsoreret blot min vildeste anbefaling hvis der måtte side andre derude der kunne havde brug for en daglig reminder !

Så bliver det sgu ikke mere aligned! Og jeg kan stå inde for alle principperne bag hendes biks, som er at sprede kindness og kærlighed! Flere af sådanne mennesker og brands tak✨🙏🏽✨

Jeg er mega kræsen med hvem jeg anbefaler men det her skal alle altså prøve ! ✨❤ Og hvis du er heldig har hun en ledig tid snart!

Tak Malue for at havde hjulpet mig dybere i mig selv

 Avalon Khan

Malue formår på en meget fin og delikat måde, at se det der skal ses. På hendes egne kærlige facon, finder hun ind til de ting der er vigtige for at man kan komme videre i teksten som et helt menneske. Hun er dygtig, kompetent og varm. Et menneske man kan have tillid til og som formår at guide én videre på kærligste vis.

June

Session hos dig var en stor gave, og en forlængelse af oplevelsen af dit foredrag, dejligt at snakke med dig, mærke din indlevelse og intuition. Fik sat flere ting på plads, som kan bruges i min hverdag

Føler jeg kom  sporet igen, og fik redskaber jeg kan bruge. Fantastisk!

Tusind Tak

Birgit

Du har hjulpet mig med et meget specifikt problem som har været tungt at bære igennem flere år. Du er meget tryg at være klient hos og din vejledning er altid varm og empatisk. Jeg kan varmt anbefale dig til andre.

 Kærlig hilsen

Lars

Jeg har aldrig været hos en clairvoyant før, men min svingerdatter har haft så gode oplevelser hos Malue, at jeg alligevel tog mod til mig i håb om at få løsning på mit problem. Og det var en helt anden fornemmelse end jeg havde forestillet mig. Det var dejligt fredfyldt og naturligt at være i en dialog, hvor det er tydeligt at Malue ved hvad hun gør. Jeg føler virkelig at jeg har fundet ind til kernen af min egen begrænsning.

 De varmeste anbefalinger

Ditte Amundsen

Spot on!

Kenneth

Efter skilsmisse, revision af mit liv, vejen til forening med mit sande JEG' - fandt jeg frem til Malue og ikke mindst hendes smykker.

Jeg tog en session med Malue over mobilen, med efterfølgende 'reading' af et foto, og resultatet var så imponerende og ærligt, at jeg måtte forholde mig til følelserne helt ind i min egen usikkerhed. I dag bærer jeg mit personlige unikke designet smykke, er i balance med energien og tager udfordringerne op med fokus med et: 'det er altid godt' og positivt for noget.

Jeg kan varmt anbefale Malue og løsningen med at man ikke skal møde op et fysisk sted er unikt, så man kan sidde i sine egen 'komfort zone' og tale om det dybeste i ens sjæl og tanker. Jeg er i dag bla. ved at skifte job, skabe stærkere kontakt med mine børn, fundet fred med det liv jeg havde tidligere og med fokus på mit eget verdensbillede, og ikke mindst det jeg ønsker at præge mit liv med.

Jeg er stolt over mine udfordringer i livet men med i alt, imponeret over den energi mit smykke har og alt hvad det har givet mig hver eneste dag til nu.

Af hjertet tak

Niels

Jeg har næsten hele mit liv følt mig så forkert og anerledes men efter det bedste forløb hos dig, har jeg fundet ro i at være mig og jeg vil altid vende tilbage til dig, hvis jeg har brug for det.

Venlig hilsen

Grethe Juhl

UDTALELSER - WORKSHOPS

Min intuition fik mig til at tilmelde mig Malues workshop om… træning af intuitionen. Total meta… ha ha. Og hvor er jeg taknemmelig for, at jeg lyttede!

Med Malue’s kærlige og opmærksomme guidning kom jeg time for time nærmere min egen indre sandhed.

Og for hver meditation og øvelse blev det klarere for mig, hvad der reelt er min intuitions stemme, og hvad der er ”wishful thinking” udtalt af stemmer fra mit psykiske klædeskab. Et klædeskab, som er fyldt med programmeringer, mønstre, overbevisning og alt muligt andet BS, der sjældent tjener mit højeste selv.

Jeg tog hjem med indtil flere meditationer og øvelser, som jeg kan bruge derhjemme. Med mig hjem kom også min sjæls nye tribe, mine power animals, der har lovet at hjælpe mig med at se klart og høre sandheden. Det kræver bare, at jeg bliver stille. Og lytter.

 Hvis du vil lære dig selv og din sjæls stemme bedre at kende – komme hjem, kan man godt kalde det – så kan jeg ikke forestille mig mere trygge og nærende rammer at foretage den rejse på, end hos Malue, Golden Eagle”

 Anja Thybo

Hej Malue,

Jeg ville bare sige tusind tak for en fantastisk weekend.

Jeg føler mig klarer inden i, dybere i mig selv og jeg føler at jeg har fået nogle værdifulde værktøjer at arbejde videre med. Jeg har følt en ro i mig selv som jeg ikke tidligere har følt.

Så endnu en gang tusind tak for det.

Alt det bedste til dig.

Kærligst Mette

UDTALELSER - ONLINE FORLØB

Malue’s online forløb er meget rent, ærligt og lærerigt. Det kombinerer på smukkeste vis videnskaben og det spirituelle og universelle. Det giver nogle helt konkrete værktøjer at arbejde med, som er lette at implementerer i hverdagen og giver super god mening. Og fremfor alt bliver det helt tydeligt at alle svarene og mulighederne – heldigvis – ligger i os selv, hvis vi tør se på os selv med ærlige og kærlige øjne. Malue er en utrolig skarp, ærlig og hjertelig guide under hele rejsen.

-Nicoline Olesen

Forløbet med Malue giver nogle meget håndgribelige metoder og værktøjer til at arbejde med bevidst manifestation. Sammen med Malue’s store viden og indsigter i teori har hun en ligeså stor og vigtig menneskelig forståelse. Det giver en helt særlig form for kombination til at jeg forstår og begynder at arbejde på nye måder og dermed kan skabe min nye virkelighed. Det jeg lærer nu, i dette forløb, vil jeg have glæde af de næste mange, mange år!

-Karenmaria

UDTALELSER - FOREDRAG

Når jeg er til foredrag. Så er det vigtigt for mig at vide, at foredragsholderen ved hvad de laver, kan deres stof, og får mig til at føle mig sikker og tryg, een som kan sit kram. Sådan er Malue Montclairre Ignez. Malue´s viden, tanker og visdom flyder ubesværet i en hjertelig sårbar åbenhed. Som griber og åbner mig, tager mig med, indhylder og forføre mig. Bjergtager mig, som et Mozart stykke´s fængslende bragende slutning og lyden hænger som en stykke rungen i koncertsalen. Jeg går til mange foredrag, Kan jeg få bare eet Aha! så er det efter min målestok en succes. Aha! oplevelserne fik jeg mange af da jeg hørte den levende og dygtige Malue fortælle. 

Carsten Islington

Vil sige tusind tak for en rigtig livsgivende foredrag, Mælkebøttebarnet find ind til Din indre kerne. Jeg fik den bedste start ved at møde dig i gården lige før foredraget, og fik hurtigt en fornemmelse af en jordbundethed, som for mig er rigtig vigtigt, og det var også det som de næste par timer var præget af. Set i lyset af, at der lige havde været et angreb på vores ytrings frihed i ugen op til, og at det naturligvis påvirkede dit oplæg til foredraget, syntes jeg at det var fint at komme ind i en debat om vores alle sammens forbundethed.

Vil lige nævne i korte vendinger de ting som gjorde mig glad i låget: lige tiltrækker lige, start med at elske dig selv, for kun af den vej finder du kærligheden til andre, alt er energi, så vælg den positive energy. Jeg var slet ikke parat til at tage tilbage til jylland. Heldigvis var der også tid til, for dem der ønskede det, at blive til en snak, og det syntes jeg var rigtig fint, da det giver en god nærhed, ved at komme omkring hvem vi egentlig er, hvad vi går og laver i det daglige, når vi ikke er til åndelige foredrag, så kæmpe tak for det.

 Vil glæde mig til næste foredrag.

Vil afslutte med at sige at dit smukke ydre, svare rigtig fint til din indre lyse kærlighed, med hjertet på rette sted.

Lys og Kærlighed

 Fra Tom Lauge.

Det var en virkelig hyggelig aften - med en varm karma! En af dem jeg talte med, tror jeg fik en stærk fornemmelse af endelig at have fundet en vej videre med sig selv.

Til dig der står i modvind eller et sted hvor sjælen skubber dig i retninger du ikke kan tolke endnu - kom afsted lyt og bearbejd - lær at være ❤

 Kærligst

Christina  

Not many would have the courage to be so vulnerable and tell there true personal story from the start while looking us all in the eye!! High in the roof tops of KBH one evening ..Malue did just that ..thank you Malue, by you telling your story. You are giving us all the permission to go out and share our story and be ourselves in our own special way that is unique to each of us.

Patricia

Jeg må tilstå at jeg lod mig rive med af den skønne stemning, af kærlighed, og at se og mærke dig i virkeligheden, at jeg blot lyttede til din fortælling uden at tage stilling til indholdet ... Jeg nød at høre at så smukt et menneske både fysisk og psykisk havde oplevet så meget modgang og så sidde der med al den kærlighed og styrke, noget jeg beundre meget. 

Jeg tror ikke jeg fandt ud af hvordan du er blevet så stærk og hvordan du tackler de udfordringer livet gir, jeg håber stadig det kommer til mig. I stedet for blot at føle mig svag når min krop bliver træt og har fået nok, af struktur og stressede kollegaer.

Søde Malue. Jeg kan blot sige at det berigede mig at møde dig.

Gitte

Jeg har deltaget på Malue’s foredragsrække, hvilket har været en øjen- og hjerte åbner. Det er meget meget inspirerende at høre en person, som selv har haft kriser i livet åbent og ærligt fremlægge sine observationer og gøre med så stor åbenhed, ærlighed og empati. Et fyrtårn som efterlader meget eftertanke og varme i sjælen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at deltage i de aktiviteter som Malue forestår. Eneste advarsel er at du efterfølgende kan blive nød til at stille spørgsmål til dine egne værdi, hvilket kan give lidt angst.... 

Nikolaj

Med sit foredrag tager Malue mig ind i sit inderste univers og viser mig vejen til erkendelsen af, at jeg er et produkt af mine egne tanker. Malue formår, med sin hudløse ærlighed og på smukkeste vis, at guide mig gennem hendes rejse i livet, med dets udfordringer og glæder, og gennem det, deler hun gladelig ud af sin visdom og erfaringer.

Malue er en stærk og vis kvinde, og et smukt væsen, på alle planer.

Michael Andersen